Real was leerschool voor Bayern: Ook als we weer vroegtijdig kampioen worden
Franck Ribery zegt dat Bayern waakt voor concentratieverlies

Real was leerschool voor Bayern: "Ook als we weer vroegtijdig kampioen worden"

11-01-2015 18:32
1

Bayern München is de gedoodverfde titelkandidaat in Duitsland en hoopt ook in het bekertoernooi en de Champions League hoge ogen te gooien. De Beierse formatie bereidt zich in Doha in Qatar voor op de tweede seizoenshelft. Franck Ribery hoopt dat Bayern daar de basis kan leggen voor de treble.

"Het is goed voor de concentratie om een trainingskamp te hebben na de vakantie", aldus Ribery tegenover Kicker. "We hebben een team dat alles kan winnen. Maar het zal lastig worden."

De buitenspeler zegt dat zijn team geleerd heeft van voorgaande jaren. Vorig jaar was Bayern in de halve finale van de Champions League namelijk niet opgewassen tegen Real Madrid. "We hebben van voorgaande jaren geleerd, ook als we weer vroegtijdig kampioen worden."

Mogelijk keert Holger Badstuber snel terug bij Bayern, dat volop wil gaan voor de treble. "Ik voel me goed, heb geen last meer van de blessure. En ik ben ook vrij in mijn hoofd", aldus Badstuber, die een slepende knie- en dijbeenblessure achter de rug heeft, tot slot.