'Pijnlijk einde bij Real Madrid voor international; Schalke bevestigt interesse'
Woede om middenvelder

'Pijnlijk einde bij Real Madrid voor international; Schalke bevestigt interesse'

11-03-2015 13:52

Sami Khedira is hard op naar de uitgang van Real Madrid. Na de verloren Champions League-wedstrijd tegen Schalke 04 deed hij alsof er niets aan de hand was en dat viel verkeerd bij zijn ploeggenoten.

Real verloor in eigen huis met 3-4, plaatste zich wel voor de kwartfinale, maar de woede was er na afloop niet minder om. Khedira reageerde echter laconiek en stond met een lach onder de douche, meldt AS. Dat is in het verkeerde keelgat van de ploeg en technische staf geschoten.

Nadat Iker Casillas uitgebreid zijn excuses had aangeboden aan de fans, was Khedira bezig met heel andere dingen. In de mixed-zone zei de Duitse middenvelder bovendien een eventuele zomertransfer naar de tegenstander van dinsdagavond wel te zien zitten.

"Ik sta open voor veel teams", aldus Khedira, wiens contract in de zomer afloopt. Dat wordt binnen de spelersgroep opgevat als het ultieme teken van onverschilligheid, iets wat hem al langer wordt nagedragen. Na de 4-0 nederlaag van Real bij Atlético Madrid was Khedira ook al de gebeten hond.

Intussen lijkt Schalke de beste papieren te hebben om de international van Duitsland transfervrij over te nemen. De Duitse club van Klaas-Jan Huntelaar heeft de interesse inmiddels bevestigd. Ook Bayern München, Arsenal en Liverpool zitten achter Khedira aan.