'PSV ziet 'koopje van de week' transfervrij vertrekken; veel concrete interesse'

'PSV ziet 'koopje van de week' transfervrij vertrekken; veel concrete interesse'

Gepubliceerd: donderdag 7 mei 2015 om 07:43do 07-05-2015 om 07:43

Zakaria Bakkali, het probleemkind van PSV, kan de problemen van PSV op de flanken in één klap oplossen en wordt door De Telegraaf betiteld als 'goedkoopste oplossing' om Depay op te volgen. Maar hij verlaat de Eindhovenaren na dit seizoen transfervrij. De interesse voor de linksbuiten komt nu flink op gang. Talloze clubs hebben concrete interesse.

OSC Lille en Stoke City waren al concreet voor Bakkali, maar nu hebben ook Benfica, Sevilla, Valencia, Internazionale en Sporting CP zich als concreet geïnteresseerden bij dat rijtje gevoegd. De clubs weten dat Bakkali voor een bedrag van 310.000 euro is op te halen bij PSV en zitten dan ook niet stil, zo meldt De Telegraaf.

Die drie ton heeft PSV tegoed als opleidingsvergoeding voor Bakkali, die momenteel negentien jaar oud is. Het afgelopen anderhalve seizoen werd gekenmerkt door de contractperikelen tussen Bakkali en PSV. Tot een akkoord kwam het nimmer. Daardoor loopt de Belgische speler nu transfervrij de deur uit. Bakkali, betiteld als 'koopje van de week', neemt volgende maand een beslissing over zijn toekomst, meldt het dagblad.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws