Transfervrij: deze spelers zijn komende zomer op te pikken bij FC Dordrecht

Transfervrij: deze spelers zijn komende zomer op te pikken bij FC Dordrecht

03-06-2015 12:00

Het seizoen zit erop en alle clubs in de Eredivisie hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die na dit seizoen transfervrij zijn. Deze keer alle spelers van FC Dordrecht die tegen het einde van hun contract zitten.

Josimar Lima
Het is niet bekend wat de toekomst brengt voor Lima. De centrale verdediger heeft een nieuwe contractaanbieding gekregen, maar is hier vooralsnog niet mee akkoord gegaan.

Wedden

Meer odds

Marvin Peersman
Het contract van Peersman is formeel opgezegd. Peersman was dit seizoen een van de basisklanten bij Dordrecht. In het seizoen 2013/2014 promoveerde de linksback met de club naar de Eredivisie.

Mart Lieder
Lieder werd begin april uit de selectie gezet. De spits, van wie het contract formeel is opgezegd, was met drie doelpunten een van de clubtopscorers van dit seizoen.

Ilias Haddad
Net als Lima kreeg verdediger Haddad ook een nieuwe contractaanbieding. Ook bij Haddad geldt dat hij de aanbieding vooralsnog niet heeft geaccepteerd.

Adnan Alisic
Het contract van Alisic is formeel opgezegd. De middenvelder, die sinds 2012 voor Dordrecht uitkomt, speelde dit seizoen vijf wedstrijden voor de hoofdmacht.

Jordy van Deelen
FC Dordrecht ziet in Van Deelen een verdediger met 'veel potentie'. Het contract van Van Deelen is formeel opgezegd, maar Dordrecht wil graag met de jonge rechtsback om de tafel gaan zitten. Of Van Deelen langer blijft, is nog niet bekend.

Everon Pisas
Pisas kwam dit seizoen 25 competitiewedstrijden in actie voor Dordrecht. De linksbuiten scoorde twee keer, waaronder een belangrijk doelpunt in de uitwedstrijd tegen NAC Breda.

Jong FC Dordrecht

Virgil Deen
Doelman Deen kwam begin dit seizoen over van amateurclub HFC EDO. De achttienjarige Deen keepte tot nu toe drie wedstrijden namens de beloften (foto, keeper rechts).

Aflopend huurcontract

Naast alle spelers die transfervrij op te pikken zijn, zijn er ook spelers die beschikken over een aflopend huurcontract en terugkeren naar hun club. Onderstaand de namen die hieronder vallen.

Ricky van Haaren
Van Haaren, dit seizoen gehuurd van ADO Den Haag, mag uitkijken naar een nieuwe club. De oud-Feyenoorder speelde 21 wedstrijden namens Dordrecht en scoorde de winnende treffer in het laatste competitieduel met Ajax.

Giovanni Korte
Ook Korte kwam, naast Van Haaren, dit seizoen op huurbasis over van ADO. Korte, die dit seizoen drie keer scoorde namens Dordrecht, heeft in Den Haag nog een contract tot medio 2016.

Robin Gosens
Ondanks dat Gosens bij Vitesse nog een contract heeft tot medio 2016, mag de middenvelder toch vertrekken bij de Arnhemse club. Gosens maakte dit seizoen een uitstekende indruk in het shirt van Dordrecht.

Rick ten Voorde
Spits Ten Voorde keert vooralsnog terug naar het Duitse SC Paderborn 07, waar hij onder contract staat tot medio 2016. Bij Dordrecht scoorde Ten Voorde een keer, in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

Joris van Overeem
Na een goed seizoen bij Dordrecht, keert Van Overeem komend seizoen terug bij AZ. De optie in het contract van Van Overeem werd eerder al gelicht en de jonge middenvelder hoopt komend seizoen op speelminuten bij de Alkmaarse hoofdmacht.

Matthew Steenvoorden
Steenvoorden werd sinds de winterstop gehuurd van Feyenoord. De verdedigende middenvelder kampt momenteel met een blessure (gebroken middenvoetsbeentje). De optie in het contract van Steenvoorden is niet gelicht.

William Troost-Ekong
Troost-Ekong werd dit seizoen gehuurd van FC Groningen, waar zijn contract niet wordt verlengd. Het is niet bekend of Dordrecht verder wil met de centrale verdediger.

Sean Klaiber
Klaiber vertoeft momenteel met Jong Oranje op een jeugdtoernooi in het Franse Toulon. Klaiber werd dit seizoen gehuurd van FC Utrecht, waar hij onder contract staat tot medio 2016.