Zelfverzekerd Jablonec wil Ajax pijn doen: Niets weerhoudt ons daarvan

Zelfverzekerd Jablonec wil Ajax pijn doen: "Niets weerhoudt ons daarvan"

26-08-2015 12:11
8

FK Jablonec-trainer Jaroslav Silhavy gelooft dat zijn elftal nog volop kans maakt om via Ajax de poulefase van de Europa League te bereiken. Het heenduel tussen de Tsjechen en de formatie van Frank de Boer eindigde afgelopen week in 1-0 voor de Amsterdammers. 

Silhavy is echter vol vertrouwen, zo legt hij uit op de website van Jablonec. "De atmosfeer in aanloop naar de wedstrijd is fantastisch en het stadion zal donderdag volledig uitverkocht zijn. Niets weerhoudt ons ervan om te knokken voor een goed resultaat."

In de Arena tekende Ajax-spits Arek Milik vanaf de strafschopstip voor de winnende treffer. Aan de penalty ging een overtreding op Davy Klaassen vooraf. "We hebben één fout gemaakt en die is afgestraft. Cijfermatig gezien is de 1-0 nederlaag een gevaarlijk resultaat, maar ik geloof dat wij het hier kunnen omkeren", stelt de oefenmeester. 

Afgelopen weekeind won Jablonec met 3-0 van laagvlieger FC Brno. In de Tsjechische competitie heeft de club acht punten verzameld uit vijf gespeelde duels.