'Van der Wiel mogelijk naar Premier League: PSG biedt 27,5 miljoen plus rechtsback'

'Van der Wiel mogelijk naar Premier League: PSG biedt 27,5 miljoen plus rechtsback'

30-08-2015 07:16
5

Paris Saint-Germain heeft een officieel bod neergelegd bij Everton voor rechtsback Seamus Coleman. Dat meldt de Sunday People in Engeland.

PSG wil 27,5 miljoen euro aan de Premier League-club betalen en doet daar Gregory van der Wiel bovenop. De verdediger heeft nog een contract van een jaar in Parijs en staat al maanden in de etalage. Middels een ruil hoopt de Franse club een flinke korting op de transfersom van Coleman te krijgen.

Er bestaat echter discussie tussen de clubs over de waarde van Van der Wiel. Everton schat die waarde niet hoger dan zeven miljoen euro, terwijl PSG de prijs op ruim dertien miljoen euro zet. De Ier Coleman speelt al sinds 2009 voor Everton en trok 155 keer het shirt van de club aan in de Premier League.

Van der Wiel is dit seizoen op een zijspoor beland bij PSG omdat zijn contract volgend jaar afloopt. De rechtsback werd onlangs buiten de selectie gelaten voor het duel met Montpellier. Volgens de club omdat hij een blessure had, maar Van der Wiel ontkende dat zelf. In Franse media werd gesteld dat de Oranje-international geschorst was door trainer Laurent Blanc omdat hij in de wedstrijd daarvoor geweigerd had om warm te lopen.