Opvallende sneer Verbeek: Als hij een snorretje neemt lijkt hij op iemand

Opvallende sneer Verbeek: "Als hij een snorretje neemt lijkt hij op iemand"

Gepubliceerd: maandag 14 december 2015 om 20:14ma 14-12-2015 om 20:14

Gertjan Verbeek heeft maandag opnieuw snoeihard uitgehaald naar zijn 'favoriete' journalist van Bild. De trainer van VfL Bochum neemt geen blad voor de mond en brengt Joachim Droll in verband met Adolf Hitler.

Verbeek heeft een explosieve relatie met Droll, die in de ogen van de Nederlander onwaarheden publiceert in de grootste krant van Duitsland. Een aantal weken geleden noemde hij de verslaggever een 'Arschloch', waar Verbeek deels zijn excuses voor aanbood.

Voetbal Inside zocht Verbeek én Droll op in Bochum. "Ik krijg geen kerstcadeau van hem en dat krijgt hij ook zeker niet van mij", reageert de Bochum-trainer. "Ik denk dat hij binnenkort van Bochum afgehaald wordt, dus dan krijgen we een nieuwe reporter. Daar ben ik heel blij mee."

Ook Droll komt aan het woord. De verslaggever van Bild vindt dat de oud-coach van onder meer Heracles Almelo, sc Heerenveen en Feyenoord dictatoriale trekjes heeft. "Dat moet meneer Droll vooral zeggen, ja. Hij moet zelf een snorretje nemen, dan lijkt hij op iemand", verwijst Verbeek naar Hitler.

Poll

Gaat Verbeek hier een grens over?

(444 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws