Update: Slagvaardig Roda bevestigt komst van twee nieuwe aanwinsten

Update: Slagvaardig Roda bevestigt komst van twee nieuwe aanwinsten

07-01-2016 15:05
5

Roda JC heeft zich verzekerd van de diensten van twee nieuwe aanwinsten. Kristoffer Peterson (21) en Ugur Inceman (34) komen de Limburgse eredivisionist versterken.

Hoewel Roda beide transfers nog officieel moet bevestigen, weet 1Limburg het zeker. Peterson komt de tweede seizoenshelft op huurbasis over van FC Utrecht, waar hij niet kon rekenen op een basisplaats. De middenvelder, die in het verleden uitkwam voor Liverpool, kwam dit seizoen niet verder dan zeven competitiewedstrijden en hoopt in Kerkrade op meer speeltijd. 

Ook Inceman voegt zich bij de selectie van trainer Darije Kalezic. De ervaren Turk speelde de laatste twee seizoenen voor Konyaspor en droeg in het verleden ook het shirt van onder meer Antalyaspor, Besiktas en Manisaspor. In het seizoen 2008/09 maakte Inceman deel uit van het Besiktas-elftal dat zich tot kampioen van Turkije kroonde. Ook kwam hij in 2004 eenmaal voor het nationale elftal van Turkije uit. 

Update 15:05: Roda JC maakt de komst van Peterson en Inceman wereldkundig via de clubwebsite. Laatstgenoemde speler heeft een contract voor anderhalf seizoen getekend in Kerkrade.