Dit was de middag: De Boer kijkt naar Lens en Dost, Suarez moet boeten

Dit was de middag: De Boer kijkt naar Lens en Dost, Suarez moet boeten

08-01-2016 18:00
1

In de rubriek 'Dit was de middag' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de middag tot 18.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er hot zijn in binnen- en buitenland.

Ajax-cultheld Suk maakt opvallende belofte
Cultheld Hyun-Jun Suk heeft maar een grote wens: terugkeren bij Ajax. Zo vertelt Sean Choi, zijn vorige zaakwaarnemer. Suk heeft op dit moment een aanbieding van FC Porto op zak. Voor een terugkeer bij Ajax zou de Zuid-Koreaan zelfs een Lamborghini kopen.

Miljoenenaankoop Chelsea vertrekt na één speelminuut
Een bizarre transfer bij Chelsea. Papy Djilobodji werd deze zomer voor ongeveer vijf miljoen euro overgenomen van FC Nantes, maar mag nu, na wel één hele speelminuut, alweer vertrekken uit Londen. José Mourinho heeft eerlijk toegegeven hem blind gehaald te hebben.

Roy Beerens wil vertrekken bij Hertha BSC
Roy Beerens is niet meer gelukkig bij Hertha BSC. De aanvaller was vorig seizoen nog basisspeler bij de Duitse club, maar moet het tegenwoordig doen met een plek op de bank of tribune. Beerens heeft bovendien nog een extra reden om te vertrekken.

De Boer wijst Lens en Dost aan als versterkingen voor Ajax
Frank de Boer heeft aangegeven graag Bas Dost en Jeremain Lens aan de Ajax-selectie toe te willen voegen. Lens was in de zomer al dichtbij een transfer naar Amsterdam. De Ajax-leiding gooit echter roet in het eten omtrent het transferbeleid.

Suarez toch wel geschorst voor incident in catacomben
Luis Suarez heeft zich in de nesten gewerkt. De spits wachtte de Espanyol-spelers in de catacomben op, na de Copa del Rey-wedstrijd tegen Espanyol. Suarez moet daarvoor nu boeten, want de tuchtcommissie wil hem voor twee wedstrijden schorsen. FC Barcelona laat het er niet bij zitten.