Dit was de ochtend: PSV houdt Nederland overeind, opvolger De Boer gespot

Dit was de ochtend: PSV houdt Nederland overeind, opvolger De Boer gespot

26-02-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Engelse grootmacht wil toeslaan
De Engelse tabloids staan weer vol met verhalen over Riechedly Bazoer. De Ajax-middenvelder staat in de belangstelling van diverse Europese grootmachten. Naar verluidt heeft Bazoer al tweemaal een transfer naar Chelsea afgewimpeld, een andere club wil de deal nu kapen. (The Daily Mail)

De Boer-opvolger gespot
Frank de Boer besluit in maart of hij ook komend seizoen nog de hoofdtrainer bij Ajax is. Marc Degryse en manager Herman Van Holsbeeck van Anderlecht stellen een goede opvolger van De Boer te kennen. De trainer in kwestie heeft een verleden bij de Amsterdammers. (Algemeen Dagblad)

PSV houdt Nederland in eentje overeind
PSV is er verantwoordelijk voor dat Nederland nog enigszins overeind blijft op de UEFA-coëfficientenlijst. De ploeg van Philip Cocu vergaarde dit seizoen meer punten dan de vijf andere Nederlandse clubs bij elkaar. Door het gelijkspel van PSV tegen Atlético Madrid, kon er opnieuw een puntje worden bijgeschreven.

Van Gaal teleurgesteld na zege
Louis van Gaal haalde donderdagavond zijn gram met de 5-1 zege van Manchester United op FC Midtjylland in de Europa League. Het publiek werd op een vermakelijke wedstrijd getrakteerd. Na afloop sneerde de manager naar zijn criticasters

Gullit roept op tot verandering
Ruud Gullit vindt het ongelooflijk dat Feyenoord-supporters onlangs Michiel Kramer en Marko Vejinovic hebben bedreigd. De oud-speler en -trainer van de Rotterdammers zet zijn vraagtekens bij de invloed en de emotionele uitspattingen van de fans. Gullit roept dan ook op tot verandering. (Algeneen Dagblad)