Dit was de ochtend: PSV heeft beste papieren, prachtig gebaar van Kompany

Dit was de ochtend: PSV heeft beste papieren, prachtig gebaar van Kompany

Gepubliceerd: maandag 29 februari 2016 om 12:00ma 29-02-2016 om 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Tomasson vertrekt mogelijk bij Vitesse
Assistent-trainer Jon Dahl Tomasson vertrekt mogelijk op korte termijn bij Vitesse. De Deen kan volgens de Deense media assistent-bondscoach bij de Deense bond worden. Tomasson zou deze week nog gepresenteerd kunnen worden. (Ekstra Bladet)

Frank de Boer legt druk bij PSV
Volgens Frank de Boer heeft PSV de beste papieren in de strijd om het kampioenschap. In de voorbije weken werd de druk op AZ ook al opgevoerd door soortgelijk commentaar. Naast de voorsprong van één punt noemt De Boer nog een voordeel voor PSV. (De Telegraaf)

De Graafschap houdt adem in vanwege blessure Driver
In het duel met sc Heerenveen ging sterspeler Andrew Driver geblesseerd naar de kant. De Graafschap is lichtelijk in paniek vanwege de blessure van Driver. De club wacht in spanning af op het nader onderzoek dat maandag plaats vindt. (Omroep Gelderland)

NEC krijgt boete naar aanleiding van transfer
NEC heeft tegen de regels van de KNVB in Janio Bikel vastgelegd. De club zit namelijk in de categorie 1 van de voetbalbond en moet investeringen van boven de 50.000 euro voorleggen aan de KNVB. Algemeen directeur Bart van Ingen geeft uitleg. (De Gelderlander)

Kompany maakt ultiem gebaar naar Liverpool
Vincent Kompany liet zich zondag van zijn beste kant zien, nadat hij met Manchester City de League Cup had gewonnen. Na de beslissende strafschop van Yaya Touré besloot hij niet om met zijn ploeggenoten feest te vieren, maar om verliezer Liverpool een hart onder de riem te steken

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws