'United wacht niet en meldt zich bij Raiola voor sensationele deal met Zlatan'

15 maart om 10:28

Het spel rond Zlatan Ibrahimovic is begonnen. De Zweedse superster maakt na dit seizoen een transfervrije overstap naar een andere club. Zijn contract bij Paris Saint-Germain loopt af en Manchester United wil hem wel hebben.

Volgens het Franse L’Equipe heeft United contract opgenomen met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Zlatan. De 34-jarige Zlatan liet al weten dat hij zijn contract bij PSG uitdient en daarna op zoek gaat naar een nieuwe club. Kan iemand Zlatan nog op andere gedachten brengen? "Een ding is wel zeker: als ze hier in plaats van de Eiffeltoren een standbeeld van mij neerzetten, dan ga ik sowieso blijven", grapte de speler.

Overigens botste Zlatan na het kampioensduel van PSG van afgelopen zondag nog met Gregory van der Wiel, zo meldde hetzelfde medium. Van der Wiel zou daardoor het titelfeest hebben gemist. PSG was in de kampioenswedstrijd veruit te sterk voor Troyes, dat met liefst 0-9 werd verslagen. Zlatan baarde opzien door middel van zijn vier doelpunten in die wedstrijd.