Dit was de ochtend: Slecht nieuws voor NEC, Ajax en PSV zitten Oranje dwars

Dit was de ochtend: Slecht nieuws voor NEC, Ajax en PSV zitten Oranje dwars

Gepubliceerd: dinsdag 3 mei 2016 om 12:00di 03-05-2016 om 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Twente dreigt onverwachts speler kwijt te raken
FC Twente dreigt onverwachts een speler kwijt te raken. Waar een vertrek van belangrijke krachten Hakim Ziyech, Kamohelo Mokotjo en Felipe Guetierrez aannemelijk is, dreigt de club een verdediger - Joachim Andersen - kwijt te raken. Crystal Palace heeft naar verluidt interesse. (TC/Tubantia)

Ranieri belde Hiddink met 'trillende stem'
Guus Hiddink zorgde er maandagavond met zijn Chelsea voor dat Leicester City kampioen van Engeland werd. Nummer twee Tottenham Hotspur speelde met 2-2 gelijk op Stamford Bridge, waardoor de achterstand op Leicester niet meer goed te maken is. Na afloop kreeg de trainer een telefoontje van Ranieri.

Schreuder heeft 'slecht nieuws' voor NEC
NEC kan door één naam van de lijst met opvolger voor Ernest Faber een streep zetten. Alfred Schreuder was een van de namen die in Nijmegen werd genoemd, maar zijn toekomst ligt voorlopig bij Hoffenheim. Schreuder reageert. (Voetbal International)

Ajax en PSV zitten het Nederlands elftal dwars
Danny Blind heeft de zomerstage van het Nederlands elftal in mei en juni noodgedwongen ingekort. Ajax en PSV zitten de bondscoach dwars. Beide Nederlandse topclubs maken na afloop van het seizoen een reis door China. (De Telegraaf)

Geniale Leicester-virals na het binnenhalen van de Premier-League titel
Leicester City is kampioen van Engeland! The Foxes zorgden daarmee voor een enorme stunt en vierden flink feest. De eerste foto's en video's kwamen 's avonds laat al binnen en staan natuurlijk in onze 'De Tien'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws