Telstar apetrots: 'Hij treedt wellicht in de voetsporen van Mahrez of Pogba'

Telstar apetrots: 'Hij treedt wellicht in de voetsporen van Mahrez of Pogba'

Gepubliceerd: vrijdag 8 juli 2016 om 19:29vr 08-07-2016 om 19:29

SC Telstar is trots op de transfer van Tarik Tissoudali naar Le Havre AC. De Fransen bereikten vrijdag overeenstemming met de Jupiler League-club uit Velsen.

"Het is een dubbel gevoel. We zijn enorm blij voor Tarik dat hij zich hier heeft kunnen ontwikkelen en een mooie transfer heeft kunnen verdienen, maar anderzijds gaan wij Tarik als speler en als persoon enorm missen bij Telstar", reageert algemeen directeur Pieter de Waard op de Telstar-website. "De interesse in Tarik was erg groot, dat zegt genoeg."

Ook trainer Michel Vonk gunt Tissoudali de transfer naar Le Havre, dat uitkomt in de Ligue 2. "Vanaf het begin heeft Tarik laten zien over veel potentie te beschikken. Hard werken en een doel voor ogen houden heeft hem een fantastisch tweede seizoen opgeleverd. Ik ben er van overtuigd dat Tarik het ook op een hoger niveau waar gaat maken."

De 23-jarige aanvaller was afgelopen seizoen goed voor negentien doelpunten en negen assists in de Jupiler League. Telstar hoopt hem over een aantal jaar terug te zien in de Europese top. 'Hij gaat wellicht in de voetsporen treden van oud-spelers zoals Riyad Mahrez, held van Leicester City of Paul Pogba de stralende ster van Les Bleus en Juve', schrijft Telstar tot slot.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws