Lange neus naar FC Groningen: Godverdomme, dat hadden we niet gedacht

Lange neus naar FC Groningen: "Godverdomme, dat hadden we niet gedacht"

10-07-2016 09:40
18

Timo Letschert (23) is anno 2016 een gewaardeerde Eredivisie-kracht die zelfs op de radar is verschenen bij Oranje, Ajax en PSV. Dat was drie jaar geleden wel anders. Een aantal fans van FC Groningen pruimde de centrale verdediger niet. 

Letschert was tussen de zomer van 2012 en januari 2014 actief in de Euroborg. "In mijn periode bij FC Groningen ben ik heel negatief benaderd door een groepje supporters. Als jonge jongen til je daar heel zwaar aan", blikt de stopper terug met ELF Voetbal Magazine. "Dan voelt het alsof elke supporter een hekel aan je heeft. 

"Op een gegeven moment werd ik ook geschorst, dus toen kreeg ik de hele rotzooi over me heen. Daar heb ik het wel lastig mee gehad. Zeker als je net begint wil je gewoon leuk gevonden worden. Je wil alleen maar horen dat je de beste bent. Maar door een deel van de supporters werd ik uitgekotst."

"Voor die mensen, die dachten dat het mentaal niet klopte, dat ik het nooit zou redden, is het wel lekker dat ik ben waar ik nu ben", vervolgt Letschert. "Die mensen denken nu ook: godverdomme, dat hadden we niet gedacht. Had hij nu maar bij FC Groningen gespeeld."