Update: Kluivert-spits vertrekt definitief naar Spanje na teleurstellend halfjaar

Update: Kluivert-spits vertrekt definitief naar Spanje na teleurstellend halfjaar

31-01-2017 11:44
9

Jesé Rodriguez gaat Paris Saint-Germain na een half jaar zo goed als zeker verlaten. Las Palmas heeft volgens Spaanse media een akkoord bereikt met de Franse grootmacht.

PSG, waar Patrick Kluivert technisch directeur is, en Las Palmas spraken afgelopen weekend uitvoerig over een deal rond Jesé en zondagavond werden de handen geschud. De Spaanse aanvaller, geboren op Gran Canaria, wordt tot het einde van het seizoen verhuurd.

De voorzitter van Las Palmas is blij met de aanstaande deal. "De operatie is bijna voltooid", verklaart Miguel Angel Ramirez aan AS. "Er ligt een akkoord met PSG, maar het is nog niet officieel. We hebben nog een dag om Jesé speler van Las Palmas te maken."

Jesé speelde sinds afgelopen zomer bij PSG, dat 25 miljoen euro voor hem betaalde aan Real Madrid. Een succes is het niet geworden. Jesé speelde slechts negen competitiewedstrijden, waarvan één vanaf de aftrap. Hij scoorde één keer. Naast Las Palmas waren ook Liverpool, AS Roma, AC Milan en Middlesbrough geïnteresseerd.

Update 11.44: Jesé Rodriguez heeft een tijdelijke nieuwe werkgever gevonden. De aanvaller wordt de rest van het seizoen verhuurd door Paris Saint-Germain aan Las Palmas. Afgelopen zomer maakte Jesé de overstap van Real Madrid naar PSG.