Elia maakt ruzie met ADO-'mannetje': Sommige mensen op hun plek zetten

Elia maakt ruzie met ADO-'mannetje': "Sommige mensen op hun plek zetten"

19-02-2017 19:35
40

Eljero Elia hield zich na het winnende doelpunt van Karim El Ahmadi in de competitiewedstrijd van Feyenoord tegen ADO Den Haag (0-1) bezig met heel andere dingen. Hij zocht de confrontatie met een supporter.

Elia hief na de treffer van El Ahmadi met een boze blik een vingertje naar de zijkant. Dat was gericht aan een supporter van ADO. "Ja, aan de linkerkant was er de hele tijd een mannetje die irritant liep te doen. Hij zei vervelende woorden tegen mij", vertelt de Feyenoord-aanvaller aan FOX Sports.

"Wat hij zei? Dat zeg ik niet op televisie. Het klonk in elk geval niet lekker in m'n oren. Natuurlijk sta ik er ver boven, maar je moet sommige mensen op hun plek zetten. Dat vind ik", vervolgt Elia, die zegt 'niet geraakt' te zijn. "Maar hopelijk kom ik hem in Den Haag tegen, dan kan hij uitleggen waarom hij het deed."

Elia liet na afloop blijken blij te zijn dat het duel met ADO erop zat. Hij had een slechte dag. Dat lag volgens hem aan het kunstgras in Den Haag. "Ik heb nog nooit een goede wedstrijd gespeeld op kunstgras."