Transfervrije Utrecht-aanvaller houdt fans in spanning: 'Ik geef geen antwoord'

Transfervrije Utrecht-aanvaller houdt fans in spanning: 'Ik geef geen antwoord'

20-02-2017 10:07
24

Nacer Barazite laat niets los over zijn toekomst bij FC Utrecht. De aanvaller wordt al maanden in verband gebracht met een transfer naar het buitenland. Ook zaterdag, na het thuisduel met PEC Zwolle (3-1 winst), werden er vragen gesteld over zijn situatie in stadion Galgenwaard. 

"Ik geef daar nog geen antwoord op. Dat weet ik nog niet en dat weet nog niemand. Ik maak me er ook niet echt druk om wat de pers erover denkt", aldus Barazite (26), wiens contract komende zomer afloopt, in gesprek met RTV Utrecht. "Ik ben gewoon lekker bezig met mezelf en gefocust op presteren."

Tegen PEC begon de aanvaller op de bank. Dat zat hem niet lekker. "Ik had er geen vrede mee en dat is denk ik ook heel logisch. Ik heb wel wat trainingen gemist door ziekte, maar toen ik weer meetrainde voelde ik me goed. Ik was graag gestart."

"Er onstonden toen ik inviel veel ruimtes en daar maakte ik volgens mij goed gebruik van. Het was een prachtige aanval en hij werd goed afgemaakt", doelt hij op zijn treffer. Barazite tekende na rust voor de 3-0. Door de overwinning op PEC staat FC Utrecht inmiddels op de vierde plaats op de ranglijst.