Dit was de ochtend: defensieve zorgen voor Ajax, El Ahmadi verlengt opnieuw

Dit was de ochtend: defensieve zorgen voor Ajax, El Ahmadi verlengt opnieuw

03-03-2017 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Defensieve zorgen voor Ajax
Ajax-coach Peter Bosz moet gaan puzzelen voor de wedstrijden tegen FC Groningen en FC Kopenhagen. De geblesseerde Nick Viergever en Daley Sinkgraven zijn op de weg terug, maar gelden beiden nog als vraagteken. Daarnaast moeten de Amsterdammers donderdagavond tegen FC Kopenhagen twee schorsingen opvangen. (Algemeen Dagblad)

St. Juste solliciteert naar transfer
SC Heerenveen-verdediger Jerry St. Juste acht zichzelf rijp voor een stap hogerop. "Je moet een keer in het diepe durven springen, maar daarbij wel slim zijn," zo laat de twintigjarige voorstopper weten. (De Telegraaf)

Videoscheidsrechter Higler zag overtreding direct
Videoscheidsrechter Dennis Higler was donderdagavond rap overtuigd van de overtreding van AZ-speler Levi Garcia op Cambuur doelman Leonard Nienhuis, die voorafging aan de 'winnende' goal van Stijn Wuytens. Higler adviseerde arbiter Kevin Blom daarom meteen om de late treffer af te keuren. (Voetbal International)

'Strootman wacht pikante miljoenentransfer'
Kevin Strootman is na langdurig blessureleed weer helemaal terug op het middenveld van AS Roma. Dit is ook Internazionale niet ontgaan, getuige het miljoenenbod dat de Nerazzurri naar verluidt hebben neergelegd bij AS Roma voor de 27-jarige middenvelder. (La Gazzetta dello Sport)

El Ahmadi verlengt bij Feyenoord
Contractnieuws uit Rotterdam-Zuid: Feyenoord heeft de verbintenis van steunpilaar Karim El Ahmadi met één seizoen verlengd. Op de officiële kanalen van Feyenoord is bekendgemaakt dat 32-jarige Marokkaanse middenvelder tot medio 2019 bij Feyenoord blijft.