Zlatan reageert op opvallende transfersuggestie: Je weet het maar nooit...

Zlatan reageert op opvallende transfersuggestie: "Je weet het maar nooit..."

16-03-2017 12:09
3

Zlatan Ibrahimovic heeft wel oren naar een nieuw avontuur in de Serie A. De huidige spits van Manchester United sluit niet uit dat hij volgend seizoen bij SSC Napoli speelt.

Mino Raiola, zaakwaarnemer van Zlatan, liet eerder al weten dat zijn cliënt zijn voetbalcarrière graag af wil sluiten in Napels. In een interview met FOX Sports Italia werd de Zweedse spits hiermee geconfronteerd. "Napoli? Je weet het maar nooit…", vertelt Zlatan aan het televisiestation.

Wedden

Meer odds

Dat betekent overigens niet dat de speler het momenteel niet naar zijn zin heeft bij Manchester United. "Ik ben gewoon gelukkig hier. We gaan zien wat er na het seizoen gebeurt. Ik heb voor één jaar getekend met de optie voor nóg een seizoen. Ik heb niet heel veel voetbaljaren meer voor me liggen, maar wil nog wel altijd plezier in het voetbal beleven en een verschil kunnen maken zodra ik op het veld sta."

Zlatan heeft in zijn carrière in totaal al zeven seizoen in de Serie A gespeeld. Van 2004 tot en met 2009 kwam de Zweed uit voor Juventus en Internazionale, terwijl hij van 2010 tot en met 2012 onder contract stond bij AC Milan.