Dit was de ochtend: Schöne gelooft niet in wonder, 'PSV-duo wil weg uit Eindhoven'

24 april om 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Advocaat in beeld bij Oranje'
Hoewel Henk ten Cate favoriet is om de nieuwe bondscoach te worden, heeft de KNVB toenadering gezocht tot Dick Advocaat. Het is echter nog maar de vraag of de spelersgroep van Oranje de huidige Fenerbahçe-trainer graag ziet komen. (De Telegraaf)

Schöne gelooft niet in wonder
Ajax-middenvelder Lasse Schöne toonde zich realistisch na de verloren wedstrijd tegen PSV. "Het liefst zou ik nog zeggen dat we kampioen worden, maar het wordt heel lastig." Dat Ajax geen kampioen meer kan worden, wil volgens de Deen echter niet zeggen dat het seizoen nu mislukt is.

Vissers pleit voor maandagavondvoetbal
De Ajax-nederlaag volgde drie dagen na de slijtageslag tegen Schalke 04. Voetbalanalist Willem Vissers vindt dat de KNVB Ajax in bescherming had moeten nemen door de topper tegen PSV te verplaatsen. (Studio Voetbal)

'PSV-duo wil Eindhoven verlaten'
PSV lijkt voor komend seizoen op zoek te moeten gaan naar nieuwe backs. Santiago Arias en Jetro Willems zouden namelijk inzetten op een vertrek bij PSV. Beiden hebben aangegeven toe te zijn aan een stap hogerop. (Eindhovens Dagblad)

'Franse belangstelling voor Onana'
Ajax-doelman André Onana zou zomaar kunnen vertrekken bij Ajax. De 21-jarige Kameroener heeft nog geen akkoord bereikt met Ajax over contractverlenging. Bovendien staat Onana in de belangstelling van een drietal Franse clubs. (Verschillende Franse media)

Lees meer over:

Deel via