NEC-aanvoerder stuk voorzichtiger over avontuur: 'Er gaan allemaal verhalen'

NEC-aanvoerder stuk voorzichtiger over avontuur: 'Er gaan allemaal verhalen'

08-05-2017 16:58
1

Gregor Breinburg weet nog niet naar zijn toekomst ligt. De 25-jarige aanvoerder van NEC bevestigde eerder de belangstelling van de City Football Group, maar die is nog niet concreet.

Vorige week doken plots berichten op dat de eigenaar van onder meer Manchester City Breinburg wil vastleggen. De middenvelder zou eerst een jaar bij NAC Breda gaan spelen, waarna een fraai buitenlands avontuur in het verschiet ligt. "Er gaan allemaal verhalen, maar het is zeker niet concreet", reageert Breinburg tegen de Gelderlander.

Eerder gaf Breinburg toe dat er iets speelde, maar hij houdt nu een slag om de arm. "Waar ik volgend seizoen speel, dat weet ik niet", aldus de middenvelder, die in Nijmegen een contract tot medio 2018 heeft. "Ik ben er ook niet mee bezig. Alleen NEC telt nu. Ik wil met NEC in de Eredivisie blijven. Dat heeft de focus nodig."

De Gelderse club staat momenteel zeventiende in de Eredivisie. Met alleen een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen nog voor de boeg, is de achterstand op de veilige vijftiende plaats twee punten.