Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Feyenoord

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Feyenoord

Gepubliceerd: dinsdag 16 mei 2017 om 10:30di 16-05-2017 om 10:30

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopende verbintenis hebben. Vandaag de beurt aan de selectie van landskampioen Feyenoord. Onderstaand de transfervrije spelers van de Rotterdammers.

Brad Jones
De 35-jarige Australiër verving dit seizoen tot ieders tevredenheid de geblesseerde doelman Kenneth Vermeer. Jones heeft echter nog niet bijgetekend in De Kuip en het is vooralsnog onduidelijk wat zijn toekomstplannen zijn. Er zou interesse zijn uit Engeland en Turkije voor de routinier. 

Pär Hansson
Over Hansson heeft Feyenoord al wel een besluit genomen. De Zweed was dit seizoen reserve achter Jones en Vermeer. De terugkeer van Warner Hahn maakt het er nog lastiger op voor Hansson, die mag uitzien naar een andere werkgever.

Dirk Kuyt
Nu de held van Het Legioen met de landstitel zijn ultieme doel heeft bereikt, wordt het tijd om na te denken over de toekomst. Vindt de 36-jarige captain het mooi geweest of plakt hij er een jaartje aan vast? Kuyt gaat binnenkort met de Feyenoord-directie praten over eventuele contractverlenging.

Rashaan Fernandes
De achttienjarige vleugelaanvaller van Jong Feyenoord werd een mooi toekomst voorspeld, maar deze lijkt niet in De Kuip te liggen. Het contract van Fernandes loopt deze zomer af en Feyenoord maakt geen aanstalten om te verlengen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws