Multimiljonair gaat 110.000 euro uitreiken aan NAC: 'Gratis bier en champagne'

Multimiljonair gaat 110.000 euro uitreiken aan NAC: 'Gratis bier en champagne'

Gepubliceerd: maandag 29 mei 2017 om 13:38ma 29-05-2017 om 13:38

De spelers van NAC Breda hebben 110.000 euro gekregen voor hun promotie naar de Eredivisie. Multimiljonair Salar Azimi voegde maandag daad bij woord.

Azimi arriveerde een week geleden met zijn goudkleurige Lamborghini op het trainingscomplex van NAC, waar hij de selectie en staf beloofde 110.000 euro over te maken als NEC zou worden verslagen in het beslissende playoff-tweeluik. Dat lukte - en dus moet de Zeeuwse ondernemer met een zak geld over de brug komen.

"Voor de 110.000 euro die ik beschikbaar heb gesteld, krijg ik een aantal business seats en plekken in de skybox. Daarnaast word ik dus broeksponsor van NAC. Daar ben ik enorm trots op", zegt Azimi, die met Hotel De Elderschans uit Aardenburg de derde sponsor van NAC wordt, tegen BN DeStem.

Hij is van plan om de winstpremie uit te reiken bij de huldiging, die maandag om 16.00 uur begint. "Ik heb geen koffer met geld bij, want die had ik van tevoren bij de bank moeten bestellen. Dat ging niet, ik vermoed dat ik nu een factuurtje zal krijgen", aldus Azimi. "Alle seizoenkaarthouders krijgen van mij zoals beloofd gratis bier en champagne als ze op bezoek komen bij mijn hotel. Dat hebben ze verdiend."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws