'ADO mét Wang gaat voor terugkeer van oude bekende en volgt nog drie spelers'

'ADO mét Wang gaat voor terugkeer van oude bekende en volgt nog drie spelers'

30-05-2017 10:27
29

Hui Wang krijgt over twee weken zijn aandelen in ADO Den Haag terug. De club heeft direct twee spelers en twee doelmannen op de korrel.

Wang heeft aan al zijn verplichtingen voldaan nadat zijn aandelen in januari werden afgepakt door de Ondernemingskamer van de rechtbank in Amsterdam, na een zaak aangespannen door de ADO-directie. De Chinees krijgt op 15 juni alle aandelen op twee na, de 'gouden' aandelen van de gemeente Den Haag en amateurclub HFC, terug in beheer. Met de terugkeer van Wang komen ook de investeringen weer op gang. De zakenman wil geld stoppen in de selectie.

ADO Den Haag heeft voor nu zijn oog laten vallen op vier spelers. Een van de prioriteiten is de terugkeer van Christian Kum naar de club, meldt Voetbal International. De verdediger van Roda JC speelde in het verleden al zeven jaar in Den Haag. Ook Nick Kuipers van MVV staat op het lijstje. Bovendien wil de club er een keeper bij hebben. Daarvoor zijn Filip Bednarek (De Graafschap) en Hobie Verhulst (FC Volendam) bekeken.