'Griezmann accepteert verbeterde financiële voorwaarden en blijft bij Atlético'

'Griezmann accepteert verbeterde financiële voorwaarden en blijft bij Atlético'

02-06-2017 17:14
6

De soap rond Antoine Griezmann is ten einde. De aanvaller blijft definitief bij Atlético Madrid en heeft besloten om in te gaan op de aanbieding van de Spanjaarden.

Dat meldt AS. Atlético deed de Fransman drie weken geleden een verbeterde aanbieding, vlak nadat Griezmann zijn contract al tot 2021 had verlengd. Dat was op het moment dat de Europese top vol achter Griezmann aan zat. Onder meer Manchester United leek goede papieren te hebben om de spits in te lijven. Zover komt het niet, want het voorstel van Atlético is door Griezmann geaccepteerd.

De Madrilenen slaan met het jawoord van Griezmann een grote slag, want de club mag zelf geen spelers aantrekken, zo werd donderdag bekend. Door de toenemende interesse van grote Europese clubs, zag Atlético zich genoodzaakt om Griezmann een verbeterde financiële aanbieding te doen. In het huidige contract van de aanvaller staat een vertrekclausule van honderd miljoen euro. Naar verluidt staat ook Fernando Torres op het punt om zijn contract in Madrid te verlengen.