Nederlander ziet Utrecht spelen tegen oud-werkgever: 'Ze moeten oppassen'

Nederlander ziet Utrecht spelen tegen oud-werkgever: 'Ze moeten oppassen'

19-06-2017 22:55
5

André Krul kijkt uit naar de Europa League-wedstrijden van FC Utrecht. De ploeg uit de Domstad neemt het waarschijnlijk op tegen het Maltese Valletta FC, de ploeg waar de keeper ooit onder contract stond. Mogelijk spelen zijn oud-werkgevers tegen elkaar in de tweede voorronde.

"Toen ik bij Valletta speelde, speelden we in de voorronde van de Champions League tegen een club uit Andorra", zegt Krul, die maar vier duels voor Valletta speelde, in gesprek met RTV Utrecht. "Thuis wonnen we met 8-0, uit met 1-0. Ik denk dat het niveau van San Marino vergelijkbaar is met Andorra."

Krul, nu doelman van Derdeklasser Spakenburg, denkt niet dat Utrecht over Valletta heen gaat denderen. "Ik denk dat ze een beetje vergelijkbaar zijn met een club als Sparta, dus onderin de Eredivisie, bovenin de Jupiler League. Als Utrecht de vorm vasthoudt van het afgelopen half jaar zijn ze favoriet. Maar ze moeten natuurlijk wel oppassen dat ze niet zo'n zeperd oplopen als in het laatste Europese avontuur, toen ze eruit vlogen tegen een club uit Luxemburg."