'Qua transfers niet veel te verwachten van ons. We gaan het doen met deze gasten'

'Qua transfers niet veel te verwachten van ons. We gaan het doen met deze gasten'

26-06-2017 12:02
9

AZ is zondag begonnen met de voorbereiding op het nieuwe Eredivisie-seizoen. Trainer John van den Brom laat op de clubsite weten wat hij van zijn ploeg verwacht.

Volgens Van den Brom moeten de Alkmaarders hun fans meer spektakel bieden dan ze tijdens het vorige seizoen deden. "Met name in de thuiswedstrijden moeten we beter voor de dag komen. Dan wordt het leuker voor mij en ook voor de supporters om naar te kijken. Wat dat betreft hebben we in de play-offs goede wedstrijden gespeeld, behalve de laatste tegen Utrecht", aldus de vijftigjarige trainer. "Die wedstrijd was voor ons een waardeloos einde. Dat neem je mee in je vakantie, dat heb ik tenminste gedaan."

Van den Brom stelt dat AZ de selectie voor komend seizoen zo goed als rond heeft. "We hebben de groep bij elkaar gehouden. De internationals hebben wat langer vakantie, maar verder zijn we compleet. We gaan het met deze gasten doen. Je hoeft op transfergebied ook niet veel te verwachten van ons. We zijn tevreden met de jongens die we hebben."

Lees ook: Van den Brom: 'Nee, hij komt niet. Ik heb de geruchten lezen, maar niet besproken'