VVV wil nog minimaal drie spelers erbij: 'Wordt komend seizoen overleven'

VVV wil nog minimaal drie spelers erbij: 'Wordt komend seizoen overleven'

27-06-2017 08:31
7

VVV-Venlo is nog lang niet klaar op de transfermarkt. De promovendus sloeg al flink toe deze zomer, maar manager voetbal Stan Valckx zegt dat er nog enkele spelers worden toegevoegd aan de selectie.

"We willen er nog drie, maximaal vier spelers bij, maar we laten ons niet opjagen", zegt Valckx tegen Voetbal International. Makkelijk wordt het komend seizoen niet. "Met het kleinste spelersbudget van de Eredivisie wordt het komend seizoen overleven, vanaf de eerste wedstrijd zal het alle hens aan dek zijn, maar wij willen de rust bewaren."

Tot dusver versterkte VVV zich onder meer met Tarik Tissoudali, die op huurbasis overkomt van het Franse Le Havre. Daarnaast werd doelman Lars Unnerstall overgenomen van Fortuna Düsseldorf. Ook werden de contracten van Ralf Seuntjens en Moreno Rutten in Venlo verlengd. Eerder gebeurde dit al bij Johnatan Opoku, Jerold Promes en Delano van Crooy.

De club verlengde maandag bovendien het contract van trainer Maurice Steijn tot medio 2019. De langere verbintenis van Steijn tovert een glimlach op het gezicht van Valckx. 'We zijn uitermate tevreden met Maurice. De liefde komt van twee kanten. Het komt niet vaak voor dat een trainer vier jaar bij een club blijft, maar wij gaan ervan uit dat het er vijf zullen worden."