Raiola hengelt topspeler binnen en kan aan nieuwe grote deal gaan werken

Raiola hengelt topspeler binnen en kan aan nieuwe grote deal gaan werken

20-07-2017 14:09
26

Marco Verratti is definitief in zee gegaan met zaakwaarnemer Mino Raiola. De middenvelder van Paris Saint-Germain maakte via Instagram bekend dat hij met onmiddellijke ingang zijn zaken laat behartigen door de Haarlemmer.

Daarmee komt er een einde aan de samenwerking tussen Verratti en spelersmakelaar Donato Di Campli. De twee raakten vorige maand met elkaar in conflict na een uitspraak van Di Campli, die zei dat zijn cliënt 'gevangen werd door de Emir van PSG', daarmee doelend op eigenaar Nasser Al-Khelaifi. Verratti reageerde snel door te stellen dat het de woorden van zijn agent waren. "Het zijn totaal niet mijn woorden."

Mogelijk dat de switch van Verratti naar Raiola deuren opent naar een transfer naar Manchester United. Raiola bracht eerder Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan en Romelu Lukaku naar Old Trafford. Manchester United wordt net als FC Barcelona serieus in verband gebracht met de Italiaan, die zo'n honderd miljoen euro kost. Ook een langer verblijf bij PSG met een nieuw topcontract behoort tot de opties.