Memphis dankbaar: 'Ik wil ze bedanken, de club is mijn familie geworden'

Memphis dankbaar: 'Ik wil ze bedanken, de club is mijn familie geworden'

23-07-2017 18:22
35

Memphis Depay voelt zich helemaal thuis bij Olympique Lyon. Na een overwegend succesvol eerste halfjaar in Frankrijk, hoopt de Nederlandse rechtsbuiten nu een heel seizoen te kunnen knallen. 

"Mijn eerste zes maanden bij Lyon waren goed", begint Memphis op de website van zijn club. "Ik had tijd nodig om me aan te passen aan het team en de nieuwe mensen om me heen. Stap voor stap ging het beter. Als ik meerdere duels achter elkaar mag spelen kan ik op stoom komen. Ik heb veel zin in het nieuwe seizoen, waarin ik meer doelpunten wil gaan maken. Ik wil ook de coach en mijn teamgenoten bedanken, ze hebben me heel goed geholpen toen ik hier aankwam. Ik behoor tot Lyon, de club is mijn familie geworden."

Ondanks dat Lyon vorig seizoen de halve finale van de Europa League bereikte, hoopt men op een beter seizoen. "We hebben een spelersgroep met veel nationaliteiten. Ik ga als relatief jonge jongen mijn best doen om met een grote club als Lyon hoge ogen te gooien in de Ligue 1. We hopen op betere resultaten dan vorig seizoen", besluit Memphis.