Droommove naar Premier League lonkt voor Achilles-talent: Onze plek weten

Droommove naar Premier League lonkt voor Achilles-talent: "Onze plek weten"

24-07-2017 09:43
7

Een droommove naar de Premier League lonkt voor Achilles '29-speler Justin de Vos. De achttienjarige verdediger loopt een week stage bij Stoke City en speelde zaterdag mee in een oefenwedstrijd van de beloften.

Dat meldt de Gelderlander. Stoke City meldde zich via de zaakwaarnemer van Vos rechtstreeks bij Achilles. "Ik heb hem toestemming gegeven om te gaan, wij moeten als Achilles even onze plaats weten op de voetballadder als hij zo'n kans krijgt", vertelt technisch manager Frans Derks aan de krant.

De Vos werd deze zomer doorgeschoven van Jong Achilles naar de hoofdmacht van de Groesbeekse club, die afgelopen seizoen degradeerde uit de Jupiler League. De Vos heeft z'n transfer nog niet te pakken, benadrukt Derks. De verdediger is vooralsnog alleen op proef.

"Er is dus nog niks rond. Hij heeft een tweejarig contract bij ons, dus als het daar niks wordt sluit hij gewoon weer aan. Mocht Stoke City hem wel willen hebben, moeten ze zijn contract afkopen. Maar het gaat dan niet om een buitenproportioneel bedrag."