'Feyenoord-bod van 1,2 miljoen euro op stadsgenoot niet hoog genoeg'

'Feyenoord-bod van 1,2 miljoen euro op stadsgenoot niet hoog genoeg'

01-08-2017 10:50
41

Sparta-verdediger Rick van Drongelen gaat naar alle waarschijnlijkheid aan de slag bij Hamburger SV, maar had zijn carrière ook in de Eredivisie kunnen vervolgen. RTV Rijnmond meldt dinsdagochtend dat ook Feyenoord zijn zinnen had gezet op Van Drongelen.

De Rotterdammers hebben naar verluidt een bod van 1,2 miljoen euro neergelegd bij de stadsgenoot. De club kon echter niet opboksen tegen de drie miljoen die HSV op tafel wilde leggen voor de achttienjarige verdediger. Van Drongelen ontbrak vandaag op de training van Sparta, dat via de officiële kanalen bevestigde in onderhandeling te zijn met Die Rothosen. Naar verwachting tekent de jonge verdediger binnenkort al een vijfjarig contract.

Van Drongelen was pas aan zijn tweede seizoen als profvoetballer bezig. De jonge Zeeuw maakte in december 2015 zijn debuut voor Sparta en werd later kampioen van de Jupiler League met De Kasteelheren. Tijdens zijn debuutseizoen in de Eredivisie was Van Drongelen vaste basisspeler en maakte hij veel indruk.