Breuer reageert fel op Pastoor-vragen: Hoe bedoel je: het hoort er allemaal bij?

  Breuer reageert fel op Pastoor-vragen: "Hoe bedoel je: het hoort er allemaal bij?"

  zaterdag 21 oktober 2017 om 22:12

  Sparta-veteraan Michel Breuer toonde zich opgelucht na afloop van de stadsderby tegen Excelsior. De 37-jarige stoppen zag Sparta met 1-1 gelijkspelen tegen Excelsior, waarmee de vijfde competitienederlaag op rij werd voorkomen door De Kasteelheren.

  Breuer was vooral opgelucht voor trainer Alex Pastoor, die onder druk stond na de matige resultaten in Rotterdam-West. "Hoe bedoel je: het hoort er allemaal bij?", reageert de routinier fel op de vaststelling van FOX Sports dat de druk op de positie van Pastoor is toegenomen. "Dat gemor van de vijfde colonne, het zal wel. Daar heb ik geen invloed op en daar doe ik niet aan mee. Van ons is er vertrouwen in Pastoor."

  Volgens Breuer moet Sparta het punt koesteren. "We hebben wel geprobeerd te voetballen en speelden niet zo slecht, maar op een meter of 25, 30 hield het op. We zijn pas gevaarlijk geworden in de eindfase toen we er een spits bij gooiden en oorlog gingen maken."

  Poll

  Is Pastoor nog altijd de geschikte man voor Sparta?

  (554 stemmen)

  Plaats een reactie

  zaterdag 21 oktober 2017 om 22:26
  Vlgs FOX hoort die onzin er allemaal bij. Wel ja ... De media heeft toch nog wat pagina's en zendtijd te vullen. Onzin genoeg ... ten koste van mensen. Maar dat geeft de media geen biet. Als hun maar werk hebben en geld verdienen.
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  zaterdag 21 oktober 2017 om 23:24
  Dat krijg je helaas in een maatschappij die gebouwd is op winstoptimalizatie. Als het niet zou verkopen zouden ze het niet doen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Breuer reageert fel op Pastoor-vragen: "Hoe bedoel je: het hoort er allemaal bij?"