'Plan Mourinho zorgt voor boze gezichten: Kerst van 50 United-medewerkers verpest'

'Plan Mourinho zorgt voor boze gezichten: Kerst van 50 United-medewerkers verpest'

20-11-2017 23:46
14

Jose Mourinho heeft zich vooralsnog niet populair gemaakt bij veel medewerkers van Manchester United. De Portugese manager heeft besloten om de agenda te wijzigen en de training op Eerste Kerstdag te verplaatsen van Carrington naar Old Trafford.

Normaal gesproken traint United op Carrington, maar Mourinho wil een dag voor de wedstrijd op Boxing Day tegen Burnley in het eigen stadion trainen. Daardoor moet de Premier League-club rond de vijftig man extra aan personeel aan het werk hebben en kunnen die medewerkers geen Kerst vieren met hun familie. Dat meldt The Sun maandagavond. Een trainingssessie op Carrington vraagt de aanwezigheid van twintig mensen, op Old Trafford moet er zeventig man aan het werk zijn.

Het gaat om extra beveiliging en mensen die het veld wedstrijdklaar moeten maken voor het duel met Burnley, dat een dag later gespeeld wordt op Old Trafford. De medewerkers van United bidden dat Mourinho hetzelfde doet als vorig jaar, toen hij iets vergelijkbaars in gedachten had, maar op het laatste moment besloot om tóch uit te wijken naar Carrington. Mocht de Portugees zich daadwerkelijk aan zijn plan houden, dan zorgt hij voor veel boze gezichten binnen United.