'Ook Club Brugge in de markt voor gewild PSV-doelwit van 5 miljoen euro'

'Ook Club Brugge in de markt voor gewild PSV-doelwit van 5 miljoen euro'

29-11-2017 14:08
26

Steeds meer clubs hebben belangstelling voor Hassane Bandé, uitblinker van KV Mechelen. Naast FC Porto, VfL Wolfsburg Valencia, Anderlecht, Sevilla én PSV is nu ook Club Brugge in de markt voor de jonge spits uit Burkina Faso. Dat meldt Het Laatste Nieuws woensdag.

De negentienjarige Bandé maakte dit seizoen al negen doelpunten in de Jupiler Pro League. Vanuit binnen- en buitenland is er veel belangstelling voor de tiener. Afgelopen week lichtte Mechelen een optie in het contract van Bandé, waardoor hij nu tot medio 2021 vastligt, maar het wordt voor de club een haast onmogelijke klus om de aanvaller komende zomer te behouden. 

Het Laatste Nieuws schreef begin november dat Marcel Brands, technisch directeur van PSV, hoogstpersoonlijk naar thuishaven Achter de Kazerne is afgereisd om Bandé te bekijken. De topscorer heeft een prijskaartje van minstens vijf miljoen euro, weet de Belgische krant. Mechelen zou Bandé liever verkopen aan een buitenlandse club dan aan een andere ploeg uit de Belgische competitie.