'Bezoek aan België doorslaggevend voor toekomst van bijna transfervrije De Vrij'

'Bezoek aan België doorslaggevend voor toekomst van bijna transfervrije De Vrij'

30-11-2017 13:55
14

De onderhandelingen tussen Stefan de Vrij en Lazio naderen de ontknoping. Volgens Calciomercato gaat het bezoek aan Zulte Waregem in de Europa League een belangrijke slag worden in de strijd om een nieuw contract.

De Vrij is al maanden in gesprek met Lazio over een verlenging van de aflopende verbintenis. De verdediger weigert echter zijn handtekening te zetten omdat de partijen het niet eens worden over de hoogte van de vastgestelde afkoopsom. Over een maand mag De Vrij met andere clubs gaan praten over een transfer in de zomer van 2018.

Tijdens het bezoek aan Waregem wil de clubleiding van Lazio het kamp-De Vrij overtuigen van een langer verblijf. Voor de Europa League is het duel met Zulte niet meer van belang, Lazio is immers al door, maar omdat de locatie dichtbij Nederland is zou het plan zijn om de zaakwaarnemers van De Vrij naar Waregem te laten komen. Calciomercato noemt het 'een van de meest complexe onderhandelingen in de afgelopen jaren' en het keerpunt in de gesprekken kan dus in België komen.