'Na Barcelona en Fenerbahçe ook Italiaanse grootmacht in de race voor Blind'

'Na Barcelona en Fenerbahçe ook Italiaanse grootmacht in de race voor Blind'

17-12-2017 07:51
22

Manchester United kan in januari wel eens diverse aanbiedingen ontvangen voor Daley Blind. Na FC Barcelona en Fenerbahçe is nu ook Internazionale in de race voor de Oranje-international. 

Althans, dat meldt Calciomercato. Waar Blind bij Barça mogelijk het vertrek van Javier Mascherano moet opvangen, zit ook Inter krap in de verdedigers. De Nerazzurri hebben momenteel slechts drie centrale verdedigers. Eerder werd Fenerbahçe al aan de oud-Ajacied gelinkt, nadat oud-trainer Dick Advocaat een positief advies zou hebben afgegeven.

Blind is interessant vanwege zijn aflopende verbintenis bij Manchester United. Hoewel The Red Devils een optie hebben om het contract met een jaar te verlengen, lijkt de multifuncitonele linkspoot op weg naar de uitgang op Old Trafford. Manager José Mourinho lijkt nu ook op linksback de voorkeur te geven aan andere spelers. Luke Shaw en Ashley Young speelden de afgelopen weken op die positie.

Overigens wil Barça kiezen tussen Blind en Stefan de Vrij, meldde Marca vrijdag. Laatstgenoemde werd ook al meermaals in verband gebracht met Inter.

No Poll