Ik heb nog niet met de club gesproken, maar blijven is zeker een optie

"Ik heb nog niet met de club gesproken, maar blijven is zeker een optie"

04-01-2018 13:10
3

Het blijft onduidelijk of Hidde ter Avest bezig is aan zijn laatste seizoen bij FC Twente. De Enschedese club heeft nog niet met de verdediger gesproken.

Ter Avest heeft een aflopend contract, met de optie om met een jaar te verlengen. Die afspraak werd echter gemaakt in een tijd dat Twente meer financiële mogelijkheden had. De club en speler moeten dus opnieuw om de tafel om te kijken of er een langere samenwerking in zit.

"We zien wel wat er komt. Ik heb nog niet met de club gesproken, maar blijven is zeker een optie", reageert Ter Avest in gesprek met TC/Tubantia. De twintigjarige verdediger is op dit moment op trainingskamp met Twente in San Pedro Del Pinetar. "Het was een slechte eerste seizoenshelft, maar we hebben 2017 goed afgesloten."

Gertjan Verbeek maakte zich vorige week nog sterk voor een langer verblijf van Ter Avest. "Ik kwam voor Kerstmis de schoonvader van Hidde tegen en heb hem gewaarschuwd. Voor je het in de gaten hebt, zit je dochter in het buitenland, heb ik gezegd. Schoonpapa zou de situatie tijdens de feestdagen bespreken. Ik ben benieuwd."