'Kluivert belde me ineens op. Hij had een leuke club voor me, zei hij'

'Kluivert belde me ineens op. Hij had een leuke club voor me, zei hij'

Gepubliceerd: dinsdag 9 januari 2018 om 16:45di 09-01-2018 om 16:45

Gevaro Nepomuceno heeft een bijzondere band met Patrick Kluivert. De aanvaller kent Kluivert goed van hun gezamenlijke periode bij de nationale ploeg van Curaçao. Afgelopen zomer hielp de voormalig bondscoach Nepomuceno (25) aan een club in Engeland. 

"Kluivert is voor mij als een tweede vader. We hebben elkaar leren kennen bij het nationale team van Curaçao. Het ene moment sloeg hij een arm om mijn schouder, het andere moment gaf hij me een schop onder mijn kont. Hij is de beste trainer die ik ooit heb gehad", aldus Nepomuceno in gesprek met VICE Sports"We hadden snel een hele goede band en whatsappen nu nog veel. Na iedere wedstrijd hebben we het even over hoe het ging of over de familie. Dat soort dingetjes."

"Dankzij Patrick ben ik afgelopen zomer bij Oldham Athletic gekomen. Ik zat in Portugal, bij Maritimo, toen Patrick me ineens belde. Hij had een leuke club voor me, zei hij. Hij wist dat ik eventueel weg mocht bij Maritimo."

"Ik heb geen idee hoe hij bij Oldham is gekomen, maar voor mij is Oldham gewoon een mooie kans om door te groeien in Engeland. De club is ambitieus. Ik ben na het belletje van Patrick naar Engeland gevlogen, gaan onderhandelen en het kwam snel rond."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws