'Als ik moet scoren, dan doe ik dat ook. Met alle respect voor Feyenoord'

'Als ik moet scoren, dan doe ik dat ook. Met alle respect voor Feyenoord'

19-01-2018 22:39
14

Yassin Ayoub kan niet ontkennen dat hij met de aanstaande transfer naar Feyenoord in zijn hoofd zat voor de wedstrijd van zijn huidige club FC Utrecht tegen AZ. De middenvelder probeert zich daarvoor af te sluiten.

"Je probeert je als prof op te stellen en je daar niet mee bezig te houden", zegt Ayoub tegen FOX Sports. "Maar je wordt er wel steeds aan herinnerd. Je krijgt steeds een sms, een berichtje: gefeliciteerd. Dat ging door tot de wedstrijddag. Langzaam wordt dat vergeten door de rest en moet ik me focussen. Dit mag geen excuus zijn. Ik moet prof zijn en dit kunnen afsluiten."

Ayoub heeft geen andere keuze dan het te vergeten, want woensdag komt Feyenoord op bezoek. "Dan valt er ook niets te halen voor ze, denk ik. Op dit moment ben ik speler van Utrecht en ik respecteer de club waar ik voor speel. Ik heb veel te danken aan de club. Utrecht zit echt in mijn hart. Als ik de bal binnen moet schieten, dan doe ik dat ook. Met alle respect voor Feyenoord, dat is volgend jaar mijn nieuwe club. Nu is dat Utrecht en daar wil ik zo hoog mogelijk mee eindigen."

Ayoub is blij met zijn transfervrije overstap naar Rotterdam-Zuid. "Hoe blij ik ben? Dat kun je wel zien toch? Het is altijd een droom geweest van me. Ik heb het vaker verteld en ben super trots dat ik voor zo'n grote club mag spelen. Ik moet het afsluiten en hoop dat ook jullie het gaan vergeten, want ik speel nu voor Utrecht."