'Tottenham en Everton denken aan miljoenenbod op 'wonderkid' van PSV'

'Tottenham en Everton denken aan miljoenenbod op 'wonderkid' van PSV'

14-02-2018 18:09
200

Steven Bergwijn heeft over belangstelling niet te klagen. Amper vier dagen na zijn twee wereldgoals voor PSV tegen Sparta (1-2) wordt de twintigjarige aanvaller gelinkt aan twee Premier League-clubs.

Tottenham Hotspur en Everton zijn in de race voor Bergwijn. Dat bevestigen 'bronnen dicht bij de speler' aan ESPN FC. De twee Premier League-clubs houden de talentvolle PSV-aanvaller, die wordt omschreven als wonderkid, al het hele seizoen in de gaten. In 22 competitiewedstrijden was Bergwijn goed voor vijf doelpunten en zes assists. PSV zet zich naar verluidt schrap voor een miljoenenbod uit Engeland.

Het is niet de eerste keer dat Bergwijn in verband wordt gebracht met een transfer naar het buitenland. Afgelopen zomer was het Italiaanse Torino concreet voor de jeugdinternational, maar PSV sloeg een bod van ongeveer tien miljoen euro af. Tottenham en Everton zijn  ondertussen bekend met de Nederlandse markt. De laatste jaren kwamen onder meer Jan Vertonghen, Christian Eriken, Davinson Sánchez (allen Tottenham) en Davy Klaassen (Everton) over uit de Eredivisie.

No Poll