'FC Utrecht kan alsnog nieuwe spits verwelkomen: oude bekende gaat meetrainen'

'FC Utrecht kan alsnog nieuwe spits verwelkomen: oude bekende gaat meetrainen'

16-02-2018 06:51
22

Ruud Boymans gaat terugkeren bij FC Utrecht. Volgens De Telegraaf gaat de 28-jarige Limburger meetrainen in de Galgenwaard, die hij in 2016 nog verliet om bij Al Shabab in de Verenigde Arabische Emiraten te gaan spelen.

De spits gaat bij FC Utrecht aan zijn conditie werken. Wanneer hij snel genoeg fit wordt, kan hij een contract krijgen voor de laatste maanden van het seizoen. Of er ook een langere verbintenis in zit, is nog onduidelijk. Boymans zit al sinds de zomer zonder club, nadat hij zijn contract in het Midden-Oosten heeft laten ontbinden. Afgelopen zomer werd hij al gelinkt aan een terugkeer bij FC Utrecht. De laatste weken werden NAC Breda, Roda JC en, donderdag nog, FC Groningen nog genoemd als mogelijke nieuwe werkgever.

Wedden

Meer odds

FC Utrecht heeft dit seizoen vooralsnog weinig succes met het halen van spitsen. Simon Makienok en Jean-Christophe Bahebeck raakten al snel ernstig geblesseerd en Cyriel Dessers en Lukas Görtler kunnen tot op heden niet overtuigen. Gyrano Kerk wordt dit seizoen regelmatig voorin vergezeld door Zakaria Labyad. Afgelopen winter wilden de Domstedelingen nog Samuel Armenteros huren, maar de reglementen van de FIFA staken daar een stokje voor.