PSV neemt 'Zoete wraak' na bierdouche van Feyenoord-fans: De les gelezen

PSV neemt 'Zoete wraak' na bierdouche van Feyenoord-fans: "De les gelezen"

25-02-2018 20:09
117

'Onze wraak is Zoet', liet PSV na afloop van de gewonnen kraker tegen Feyenoord met een knipoog weten. Doelman Jeroen Zoet leidde afgelopen seizoen met een veelbesproken eigen doelpunt de nederlaag tegen Feyenoord in, maar was zondagmiddag heer en meester in De Kuip.

"Het geeft een heerlijk gevoel om de baas in De Kuip te zijn", genoot de keeper na afloop van de wedstrijd na in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Wij hebben Feyenoord de les gelezen. Nee, we zijn nog geen kampioen. Maar we hebben wel gespeeld als een kampioen." Dat Ajax eerder op de dag punten verspeelde tegen ADO Den Haag, zorgde voor extra motivatie. "Tegen Feyenoord ben je altijd gemotiveerd, maar na deze boodschap nog net iets meer."

Ook een incident voorafgaand aan de wedstrijd kon Zoet niet uit zijn evenwicht brengen. Voordat hij het veld op wilde lopen voor zijn warming-up, werd hij door enkele Feyenoord-fans met bier bekogeld. "Normaal houd ik wel van een biertje, maar dan wel na een wedstrijd, als we hebben gewonnen", haalt de geboren Veendammer zijn schouders op.