Van Geel duidelijk: Wat ons betreft gaan we absoluut verder met elkaar

Van Geel duidelijk: "Wat ons betreft gaan we absoluut verder met elkaar"

23-04-2018 14:12
21

Als het aan Feyenoord-directeur Martin van Geel ligt, speelt Robin van Persie ook volgend seizoen in De Kuip. De routinier (34) zaaide na de gewonnen bekerfinale tegen AZ twijfel over zijn toekomst.

Van Persie kon niet zeggen of hij er nog een jaar aan vastplakt. "Wat Feyenoord betreft doet hij dat wel", zegt Van Geel tegen FOX Sports. "We hebben met Robin afgesproken dat we het per seizoen bekijken. Na dit seizoen - en dat zal heel binnenkort zijn - gaan we zitten."

"Onze intentie is doorgaan, want we zijn erg tevreden over zijn inbreng in de kleedkamer en op het trainingsveld. De spelers zijn enorm onder de indruk van de manier waarop Robin ze wegwijs maakt. Hij heeft een goede rol in de groep. En als hij op het veld staat, laat hij ook nog zijn ongelooflijke klasse zien. Wat ons betreft gaan we absoluut verder met elkaar."

De bal ligt bij Van Persie zelf. Van Geel: "Robin kent als geen zijn ander zijn eigen lichaam en zal heel eerlijk naar zichzelf en naar Feyenoord toe zijn. We hebben een perfecte relatie." Met een knipoog: "Wat ons betreft gaan we het volgend jaar weer eens bekijken."