Clubs staan in de rij voor FC Utrecht-middenvelder: Liefst in de Eredivisie

Clubs staan in de rij voor FC Utrecht-middenvelder: "Liefst in de Eredivisie"

09-05-2018 19:43
10

Tal van clubs uit binnen- en buitenland hengelen naar de handtekening van Chris David. De middenvelder beschikt over een aflopend contract bij FC Utrecht. 

"Twee buitenlandse clubs hebben me een concrete aanbieding gedaan, verder zijn er vooral veel clubs die informeren. Welke clubs? Het is niet verstandig om in dit stadium namen te noemen, maar er spelen dingen in Nederland, Duitsland, Engeland, Turkije, Zwitserland en Zweden", laat David (25) woensdag weten in gesprek met Voetbal International

Een vertrek uit stadion Galgenwaard is nog zeker geen uitgemaakte zaak. "Ze zien het in mij zitten en toen FC Utrecht besloot om de optie in mijn contract niet te lichten, werd me ook verteld dat de deur nog niet dicht is. Misschien dat ik na dit seizoen toch nog met de club kan praten over een langer verblijf."

Mocht het wel degelijk tot een breuk komen, dan weet David wat-ie wil. "Ik zoek een stabiele, ambitieuze club waar ik veel minuten kan maken. Dat ik veel kan spelen, is het belangrijkste. Het liefst in de Eredivisie, maar ik sluit het buitenland niet uit."