Koeman krijgt afmelding: PSV'er niet op tijd fit voor trainingsstage van Oranje

Koeman krijgt afmelding: PSV'er niet op tijd fit voor trainingsstage van Oranje

14-05-2018 16:26
12

Bart Ramselaar heeft zich afgemeld voor de tweedaagse trainingsstage van het Nederlands elftal op woensdag en donderdag. Voor de PSV-middenvelder komt de stage te vroeg, omdat hij onvoldoende is hersteld van een hersenschudding.

Dat meldt de KNVB maandag. Ramselaar liep de hersenschudding op in het laatste competitieduel van PSV met FC Groningen. Of hij op tijd fit is voor de trip naar Zuid-Amerika van Jong Oranje, wordt later bekeken. De voetbalbond maakt ook bekend dat met AZ-doelman Marco Bizot is afgesproken dat hij zich woensdag nog niet hoeft te melden.

De groep voor de trainingsstage bestaat daardoor nog uit veertien spelers: Juninho Bacuna (FC Groningen), Steven Berghuis (Feyenoord), Steven Bergwijn (PSV), Justin Bijlow (Feyenoord), Kevin Diks (Feyenoord), Denzel Dumfries (sc Heerenveen), Luuk de Jong (PSV), Teun Koopmeiners (AZ), Thomas Ouwejan (AZ), Sergio Padt (FC Groningen), Guus Til (AZ), Tonny Vilhena (Feyenoord), Wout Weghorst (AZ) en Jeroen Zoet (PSV).

Bondscoach Ronald Koeman maakt vrijdag zijn definitieve selectie bekend voor de oefeninterlands met Slowakije (31 mei) en Italië (4 juni).

Lees ookKoeman verrast met Oranje-selectie: Elia, Kongolo en Jong Oranje-talenten