Overmars wil belofte nakomen: En het gaat de goede kant op

Overmars wil belofte nakomen: "En het gaat de goede kant op"

18-05-2018 21:42
73

Marc Overmars is vastbesloten om de selectie van Ajax op tijd rond te hebben. De manager spelerszaken van de Amsterdammers wil dat de selectie tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen, op 19 juni, op peil is.

"En het gaat de goede kant op. Ik hoop het binnenkort af te ronden", laat de voormalig vleugelaanvaller vrijdagavond weten bij Inside Ajax op Ziggo Sport. Overmars heeft al twee aanstormende talenten binnengehaald in de persoon van Hassane Bandé en Perr Schuurs. De derde aanwinst Zakaria Labyad is juist een ervaren speler en Overmars hoopt op nog meer aanwinsten uit die leeftijdscategorie. "Dat proces is al langer gaande. Op dit moment zijn we bezig met één of twee spelers, specifiek in die leeftijd."

"We kunnen beter met een te grote selectie beginnen dan afwachten en dat het vervolgens aan de magere kant is", vervolgt Overmars, die verwacht dat er nog een aantal spelers gaan vertrekken. De kans dat Hakim Ziyech gaat vertrekken, is bijvoorbeeld groot. "Ik denk dat hij heel bewust zijn pad heeft gekozen. En hij heeft het ook waargemaakt, dat zie je niet vaak. Hij is klaar voor de volgende stap."

Lees ook: Overmars hoopt op oplossing voor Kluivert-conflict: 'Hij blijft een echte Ajacied'