Grijnzende Kluivert verwacht 'spannende momenten': 'Bij Ajax blijven kan zeker'

Grijnzende Kluivert verwacht 'spannende momenten': 'Bij Ajax blijven kan zeker'

30-05-2018 09:19
161

Justin Kluivert verwacht 'spannende momenten' rondom zijn situatie bij Ajax. Een langer verblijf in Amsterdam sluit hij niet uit. De negentienjarige vleugelaanvaller zei dat voor de camera van FOX Spors, direct na afloop van de interland tussen Jong Oranje en Jong Paraguay. Kluivert had een basisplaats in het oefenduel. 

Al weken gonst het van de geruchten rond Kluivert, die onlangs een spraakmakend interview gaf aan de Volkskrant. Hij kondigde daarin aan géén nieuw contract te zullen signeren bij Ajax. AS Roma lijkt nu een belangrijke kanshebber te zijn om de tiener in te lijven. Het huidige contract van Kluivert loopt in 2019 af. 

"Wat ik er over kwijt kan, is dat het nu lekker vakantie is. Daar ga ik van genieten", aldus een grijnzende Kluivert. "Ik moet gaan kijken hoe het allemaal loopt. Er komen spannende momenten aan. Laten we kijken wat het gaat worden."

De tiener benadrukt dat hij zélf beslist over zijn toekomst. "Uiteindelijk moet ik het doen. Linksom of rechtsom. Het ligt allemaal bij mezelf. Ik sta nog nergens honderd procent achter. Ik ga er nu rustig over nadenken. Ook bij Ajax blijven zou zeker kunnen. Dat zit er zeker in."