Verschrikking voor Armenteros: Een nachtmerrie, een absolute nachtmerrie

Verschrikking voor Armenteros: "Een nachtmerrie, een absolute nachtmerrie"

Gepubliceerd: maandag 4 juni 2018 om 09:27ma 04-06-2018 om 09:27

De transferklucht rond FC Utrecht, de KNVB en Samuel Armenteros van eerder  dit jaar was voor de spits een regelrechte 'nachtmerrie'. De Zweed met Cubaanse roots vertelt dat in een interview met MLS Soccer.com. In januari viel een overstap van Armenteros naar stadion Galgenwaard in het water. 

Hij kreeg géén toestemming van de KNVB om door Benevento verhuurd te worden aan Utrecht, omdat hij in augustus óók voor Heracles Almelo minuten had gemaakt en het dus zou betekenen dat de aanvaller dan in één seizoen voor drie verschillende ploegen minuten maakte - en dat is niet toegestaan. De KNVB en de FIFA verleenden geen dispensatie aan Armenteros, die uiteindelijk naar Portland Timbers verkaste. 

"Het was een nachtmerrie, een absolute nachtmerrie", blikt de oud-speler van onder meer Anderlecht en Feyenoord terug. "Feitelijk heb ik heel januari, een maand land, helemaal niets gedaan, ik heb ook niet getraind bij Benevento. Ik mocht ook niet vertrekken, ik voelde me net een gevangene. Ik kon geen kant op."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws